Monday, May 26, 2008

26 Mei 2008.



Lihat sahaja gambar di atas, sudah tentu terlintas tentang hari jadi. Heheh, sebenarnya hari ini adalah hari jadi aku yang ke-19. Well im not sure somehow some of my fellas berusaha juga untuk meraikan my birthday. But im not expecting this in friendship ok. It is ok if people just remember me and be still my friends.

Terima kasih kepada semua yang wish birthday saya sejak minggu lalu lagi. Saya amat menghargainya dan tak tahu bagaimana hendak membalas nya.

Sepatutnya aku hanya ada satu tujuan sahaja ke kolej pada hari ini iaitu mendaftar subjek untuk sem hadapan, tapi ecah, wani, din dan fendi ajak pula ke Jusco. Tiba-tiba ada kek pulak. Hehehe, buat suspen je kan. But it was awesome. And i really speechless somehow i dont know that there's still a friend who really work for my birthday party. Nasib tak menitiskan air mata tadi. Sejujur terima kasih buat Abang Din, Abang Fendi, Kak Aishah dan Kak Wani (proval that i am still younger than you guys). Hahaha.

Tq so much untuk Din yang sangat-sangat berbelanja besar untuk ini Cake, KFC, Wayang dan Secret Recipe. Percayalah, bukan aku yang mintak semua ni. Huhuhu. Tapi Din, you are very nice to another people. Susah nak balas kembali semua pemberianmu ini.

Terkenang pula zaman hari jadiku yang diraikan oleh Amira, Ekha dll. setahun yang lalu di My Friends Tom Yam. Still fresh in my mind thought that i never gonna forget about it. Kenangan ini sangat murni dan aku abadikan untuk selamanya bagi memekarkan kenangan yang akan datang.

Aku sungguh beruntung kerana masih punya kawan yang ingat tentang diriku. Aku rasa sungguh malu kerana somehow i am the one who forgot about their day.

But i am doing my best ok. I just love to be myself right now and i dont have to hurry it up. I want to make it very slow so i can enjoy every breath of my time to be spent with all my friends.

Btw, tq so much. Aku sungguh mengharagainya.




ps. Narnia 2 is superb.