Thursday, March 12, 2009

Kucing Yang Kelakar

Taraaaaaa. Actually, memang enteri kali ni tak ada kaitan langsung dengan kucing sebab ape? Sebab aku la kucing dia. Hahaha. Lagi pun aku punya sukalah, sebab ni blog sape?

Man Belon yang punya. Hahaha.

Aiseymen, actually,

baru je melawat blog Puan Cokolat. Enteri beliau berkenaan nuffnang la. So aku pun rasa aku dah lama tak bukak mende tu, sekali :

Hamek kau, ini dia yang keluar. Tapi aku banggalah, sebab adik-adik yang nak cari petua cara memilih kawan harus melayari blog akulah. Sebab aku ni memang poyo. So, aku selalu letak petua dan mengapa kita harus pilih kawan-kawan ye adik-adik. Kemudian, tetiba, aku jadi YDP MPP yang sepatutnya yang jadi adalah I-e-e.. eh, siapa-siapa jelah. Then, comfirm peminat Aweera dah jeles kat aku. Kemudian, kalau nak cari porno pon boleh cari aku kan. Hahaha. Seterusnya, Roost Juice Bar pula umpama macam aku dah pergi la tempat tu. Actually aku asik dengar je pasal tempat tu. Belum ada chance nak menerokai sendiri lagi.


Haha. Korang dah ada nuffnang x? Kalau tak ada, silalah buat.

Kepada kak cok. Sorry la kali ini enteri saya related sikit ngan enteri Puan Cok.

Kepada Nuffnang, I love you so much.

7 comments:

Tijah said...

naseb baik xde org cr...

"adakah service wifi di starbuck"

hikhik!

Cakap Kosong said...

kekadang cam tak logik je kan, keywood tuh...cam akak , pecahdara...tah bila tah akak buat entry camtu!

Abdul Wafi said...

Kak Tijah,

tulah pasal kan, lagi dasat kalau dorang carik,

"wafi jalan dobi"

fyi, jalan dobi tu kawasan nyah okay. hehe

Kak Cakap Kosong,

tulah dia, memang x masuk akal kadang2. nasib tak keluar

"Wafi anak dara lagi"

hahaha

BiTeMe! said...

i'm sure one day i'll find some ways to use u petua jugak! haha

suezensuzanna said...

ahaks.....:))

eRRuL AspHyxiAteD said...

Roost Juice Bar yg jalan dhobi??
layan wo kat situ.. menarik.. lomo..

cokolat said...

halamak..
sowi sgt baru bleh baca n3 ni
mulia2 je kan keywords ko dek
suci jeeeeee...
cam akak sgt2 lucah sumer!
huh!