Saturday, August 14, 2010

Jangan Amik Kuku Saya

Nilah dia dak perempuan gedik yang takut sangat akan kehilangan kuku dia tu. Padahal dia kerja sebagai makeupartist. Boss dia pulak suh dia potong kuku sebab kuku dia dah macam 10sentimeter panjangnya. Ariel punya pun pendek dari itu. Dah sah2 make up artist, memang la kene kuku pendek, kang kalau terkene mata pelanggan apa nak jadi kan.

Boss dia siap bawak dia g New York lagi nak suh dia potong kuku. Dah sampai kedai siap melalak tanak potong kuku. Kalau aku jadi boss dia, memang aku dah kasi penampar goreng tepung dah.


Ni ha dia, Olivia dari Jerseylicious. Muka je cantik sikit. Tapi perangai, nauzubillahminzalik. Dah la style tah ape2. Kerja kat salon, tapi perangai gedik dah macam Kak Mariah Carey dah. Ariel Peterporn tu lagi stylo la dari dia ni. Ape kene mengena sey.

Kepada pompuan2 di luar sana. Mana yang gedik tu, jangan la gegedik sangat k. Buruk rupanya nanti. Saya pun suka yang manis2 je. Tapi jangan la overgedik. Mana yang terasa tu, minta maaf eh, nanti Abg Wafi yang gedik ni belanja eskrim.


ps. Mana yang tak kenal Olivia ni, kenelah tgk Jerseylicious dekat Channel E. Btw, gedik2 Olivia ni, aku masih sayangkan dia. xoxo.

No comments: