Thursday, March 10, 2011

Komponen Lelaki

















gile ngko
aku ingat esok gak
aku nak interview keje tu
keje dia 'pasang komponen lelaki'
komponen mana aku tak tahu
yang aku tahu
ramai gile dak perempuan lepasan SPM dah apply
tak market la macam ni

syarat2 dia
18-25 tahun je (dasar taste nak yang muda je)
pastu mesti tiada hostel dan transport
sebab kerja dekat hotel, bukan hostel

okay, sape2 yang berminat boleh la call tuh
sape yang tak paham lawak aku ni
boleh tekan button 'x' kan atas paling kanan tuh

ps.Ciss Abedul, kau ingat kau dah lawak sangat? kalau lawak sangat kau test la Zizan tengok siapa yang terkencing dulu.