Monday, February 20, 2012

if you happy and you know you clap your hand, pap pap.

ha, meriah tak tajuk cerita hari ni?
ha memang la
memang dah lama dah ni pun tak mengupdate blog
tetiba je hari ni rasa jejari runcing ni nak menaip.
bukan ape, aku rasa last aku update pun masa november kot
ha lama kan
tsunami pun dah surut masa aku taip mende ni
keje sekarang ni makin melambak
ingatkan kerja baru ni boleh la bersenang lenang
tapi takde maknanya
aku ni macam pagi pergi kerja
rumah ni buat macam hotel je.
hahaha

aku ni sebenarnya nak taip lagi
tetibe teringat baju untuk esok belum gosok
so nak kene babai dulu la ye
jumpa lagi empat bulan ya.
kbai.