Thursday, March 12, 2009

Kucing Yang Kelakar

Taraaaaaa. Actually, memang enteri kali ni tak ada kaitan langsung dengan kucing sebab ape? Sebab aku la kucing dia. Hahaha. Lagi pun aku punya sukalah, sebab ni blog sape?

Man Belon yang punya. Hahaha.

Aiseymen, actually,

baru je melawat blog Puan Cokolat. Enteri beliau berkenaan nuffnang la. So aku pun rasa aku dah lama tak bukak mende tu, sekali :

Hamek kau, ini dia yang keluar. Tapi aku banggalah, sebab adik-adik yang nak cari petua cara memilih kawan harus melayari blog akulah. Sebab aku ni memang poyo. So, aku selalu letak petua dan mengapa kita harus pilih kawan-kawan ye adik-adik. Kemudian, tetiba, aku jadi YDP MPP yang sepatutnya yang jadi adalah I-e-e.. eh, siapa-siapa jelah. Then, comfirm peminat Aweera dah jeles kat aku. Kemudian, kalau nak cari porno pon boleh cari aku kan. Hahaha. Seterusnya, Roost Juice Bar pula umpama macam aku dah pergi la tempat tu. Actually aku asik dengar je pasal tempat tu. Belum ada chance nak menerokai sendiri lagi.


Haha. Korang dah ada nuffnang x? Kalau tak ada, silalah buat.

Kepada kak cok. Sorry la kali ini enteri saya related sikit ngan enteri Puan Cok.

Kepada Nuffnang, I love you so much.