Wednesday, November 30, 2011

murah lagi sedap

Haa,mesti tertanya-tanya kan
Apa yang lagi murah dan lagi sedap
Mesti semua dah tak sabar nak tahu kann?
mana tak murah kann
memula dia kasik appetizer iaitu mushroom soup dgn garlic bread
lepas tu dia kasik main dish
macam main dish yang aku pilih adalah gandingan ikan,ayam dan udang
kemain kau,siap gandingan tauu
and then,lepas tu siap dia kasi dessert,kemain kann.
sekarang ni baru tricky part,
nak tahu x berapa harganya?
duoploh hennget? salah
limeblas hengget? salah jugak
Jawapannya adalah;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Haa saspen takkk
Jawapannya adalah
RM 8.88 je
murah tak?
sangat murah okay
portion jua adalah sungguh berbaloi
tak percaya sila tgk gambo yang telah disertakan

Friday, November 11, 2011

superdamnfuckinawesome

have you ever wonder how this oversize woman can be soooo damn pretty stylish? The answer is confident. If you feel confident in what you do, what youre wearing, then u should be fine. But above all this, how you carried yourself in those dress. Once I saw her blog, I fall for her already. If you may ask whose inspire me to be outstanding in my fashion, my answer always be Lady Gaga her. Here some previews from her blog;



Pictures credited to Georgina Doull

See, she is perfect isnt she? So, if you are fat, please kindly not to wear leggings without any skirt, it'll turnout to be fugly. And remember, please not to wear any dress that the size wasnt fit you at all. It'll turnout to be fuckinfugly then. If you have any argument on having dress for a day, you can always refer to her blog. Lucky enough that i'm not a girl. If imma girl, then she might have a competition. sowhatchawaitingfor?


and have fun.

xoxo

Tuesday, July 19, 2011

the Black is Backkkkk


Who says you’re not star potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said
Won’t you tell me who said that

ps. See sape kata Rebecca Black tak boleh nyanyi?? Who said? (okay, yang who said who said ni lagu si anak Gomez tu ya)

Thursday, March 10, 2011

Komponen Lelaki

















gile ngko
aku ingat esok gak
aku nak interview keje tu
keje dia 'pasang komponen lelaki'
komponen mana aku tak tahu
yang aku tahu
ramai gile dak perempuan lepasan SPM dah apply
tak market la macam ni

syarat2 dia
18-25 tahun je (dasar taste nak yang muda je)
pastu mesti tiada hostel dan transport
sebab kerja dekat hotel, bukan hostel

okay, sape2 yang berminat boleh la call tuh
sape yang tak paham lawak aku ni
boleh tekan button 'x' kan atas paling kanan tuh

ps.Ciss Abedul, kau ingat kau dah lawak sangat? kalau lawak sangat kau test la Zizan tengok siapa yang terkencing dulu.

Tuesday, February 8, 2011

Swap Je Visa Mak

Tadi pagi ada dengar radio Hitz
dorang cakap pasal
Selena Gomez pegi makan dengan Wafi Bieber Justin Bieber
Masa nak bayar, Selena macam nak pegang tangan Bieber
pastu Selena terus mencapai credit card Bieber
dan mensetelkan bil itu.

okay, tu aku boleh tahan la.
yang aku tak leh nak tahan kan,
.
.
.
.
Si DJ tu : What? how come? Dia belum cukup umur. I guess that was supplementary from his mom. KEPALA HOOO!!!

.
.
.
okay la, tak la kelakar pun
tapi KEPALA HOOO
bergeracau okay, bergeracau aku gelak dalam kereta tu sorang2

Okay
lepas tu aku nampak ada satu pasangan ni
naik moto
lelaki kat depan pompuan kat belakang
pastu kan
lelaki tu pakai jaket terbalik (yang didepan dikebelakangankan)
ala yang macam orang2 moto selalu buat tu
pastu jaket lelaki tu macam terjatuh2 tau
pastu kan perempuan tu
tarik jaket tu biar terletak kat bahu lelaki tu
awwwwwwwww
sweet tak? sweet kan?
aku macam tersentuh gitu dengan mereka
tapi memang
cerita motor ni memang takde kene mengena dengan Justin Bieber


ps.Nak beli motor la pasni. Nak bawak awek pastu nak pakai jaket terbalik. bye.