Tuesday, September 22, 2009

Gambar Raya

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Finally, dah habis edit jugak gambar raya aku sekeluarga. Aku tengok semua orang makin beriya-iya nak post gambar raya diorang. Dan aku sangat jeles okeyh. So, semalam aku decide nak edit semua gambar raya. Alhadulillah semuanya siap dengan amat baik sekali. So, aku dah post dekat blog satu lagi tuh, kalau korang nak tengok gambar-gambar tu, sila klik kat gambar bawah ni okay.


Ekceli, tahun ni gambar adalah okay2 sahaja since tak semua family ada sebab dorang beraya rumah mertua and ada cousin2 yang terpaksa bekerja. Jadi, sedikit frustrated la. Tapi tak apa, sebab gambar yang diambil adalah well done. Muahahaha.

If you guys craving for more pictures, please view my official blog at

http://blogditemui.blogspot.com

or simply click the picture above.


Jangan lupa, blogditemui.blogspot.com okeyhh.

ps. Jangan lupa tau. Muahhhhhhhhh.

No comments: