Friday, October 2, 2015

Bukan ku tak mahu

Lamanya tak post bloggggg!!!!

Ni bukan bersarang, kalau rumah tinggal, hantu dah check-in dah.

Susah sikit la sekarang ni sebab student secondary. Dulu ajar primary, dorang tak pandai sangat google nama cikgu cari asal-usul segala. Budak secondary ni siap google images. Korasa?

Lepas ni memang tak boleh nak post panas2 sgt. Bahaya, viral nanti matilah nak kene benti keje lepas tu niaga kat pasor malam je.

Hari tu, untuk lesson ICT siap ada budak gugel gambarku dan post pula di blog beliau. Gugur jantung aku. Kalau gambor elok takpelah jugak. Ni gambo 3 tahun lepas tengah buat review pasal nose strip tu. Hamaigad!

Tapi tulah. Nak buat macam mana. Dah nasib la jadi cikgu ni.

Korang yg muda2 ni ingat sikit. Kot tetibe jd cikgu, g delete gambo2 g clubbing semua tu. Walaubagaimanapun, terserahla pada individu ittuew k. I memang jenis cikgu dont gv a damn gitu. Hihihi.

Okay, penat. Bye!

No comments: